24/12/2022 24/12/2022 Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο χορωδίες και μουσικές μπάντες διαφόρων φορέων, οι οποίες με τις μελωδικές φωνές τους και τα Χριστουγεννιάτικα άσματά τους πλημμύρισαν το Μέγαρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, δημιουργώντας χαρμόσυνη ατμόσφαιρα. Συγκεκριμένα, τα κάλαντα έψαλαν στον Σεβασμιώτατο η χορωδία και η ορχήστρα του 545 Αερομεταφερόμενου Τάγματος Πεζικού, η χορωδία...
24 Δεκεμβρίου, 2022 - 10:01

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο χορωδίες και μουσικές μπάντες διαφόρων φορέων, οι οποίες με τις μελωδικές φωνές τους και τα Χριστουγεννιάτικα άσματά τους πλημμύρισαν το Μέγαρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, δημιουργώντας χαρμόσυνη ατμόσφαιρα.

Συγκεκριμένα, τα κάλαντα έψαλαν στον Σεβασμιώτατο η χορωδία και η ορχήστρα του 545 Αερομεταφερόμενου Τάγματος Πεζικού, η χορωδία και η ορχήστρα της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών (ΣΕΑΠ) Ηρακλείου, η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, τα παιδιά από το παιδικό Κολλέγιο «Η Χώρα των Παραμυθιών» και παιδιά από το 8ο και το 30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου. Επίσης δέχθηκε τις ευχές του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου Ταξίαρχου κ. Νικόλαου Σπυριδάκη, της κ. Ευαγγελίας Σχοιναράκη και αρκετών ευσεβών Χριστιανών.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ευγένιος, μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μποτσουάνας κ. Γεννάδιο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κνωσού κ. Μεθόδιο, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο και τους κληρικούς που διακονούν στα Γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, ευχαρίστησε όλους όσοι τον επισκέφθηκαν για την αγάπη και τις ευχές τους και αντευχήθηκε ευφρόσυνα και ευλογημένα Χριστούγεννα και καλές Γιορτές.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων