10/09/2020 10/09/2020 Η οικογένεια του μακαριστού π. Νικολάου Ξένου, Ζακυνθίου Ιερέως των Παρισίων και Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γαλλίας, ανακοινώνει: «Αγαπημένοι μας φίλοι αύριο στης 3.00 το μεσημέρι θα τιμήσουμε την μνήμη του πάτερ Νικόλα στην Μητρόπολη του Παρισιού (Άγιος Στέφανος). Θα είναι η ευκαιρία για όλους τους φίλους Γάλλους και Έλληνες που ζουν στην...
10 Σεπτεμβρίου, 2020 - 22:27
Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2020 - 21:27

Αύριο το μεσημέρι η κηδεία του π. Νικολάου Ξένου στη Μητρόπολη Παρισίων

Διαδώστε:
Αύριο το μεσημέρι η κηδεία του π. Νικολάου Ξένου στη Μητρόπολη Παρισίων

Η οικογένεια του μακαριστού π. Νικολάου Ξένου, Ζακυνθίου Ιερέως των Παρισίων και Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γαλλίας, ανακοινώνει:

«Αγαπημένοι μας φίλοι αύριο στης 3.00 το μεσημέρι θα τιμήσουμε την μνήμη του πάτερ Νικόλα στην Μητρόπολη του Παρισιού (Άγιος Στέφανος). Θα είναι η ευκαιρία για όλους τους φίλους Γάλλους και Έλληνες που ζουν στην Γαλλία να αποχαιρετήσουνε τον Πάτερ Νικόλα πριν την κηδεία που θα γίνει στην Ζάκυνθο την επόμενη εβδομάδα.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τα μηνύματα σας.

Très chers amis demain à 15h à la Cathédrale de Saint Stephane à Paris, nous honorerons la mémoire de père Nicolas. Ce sera l occasion pour ses amis Français et Grecs qui habitent en France de le saluer une dernière fois avant l’enterrement qui aura lieu à Zakynthos la semaine prochaine.

Merci à tous pour vos messages de soutien».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων