11/09/2021 11/09/2021 Η ύψιστη τιμή της πολιτογράφησης ως Έλληνας πολίτης αποδόθηκε στον Σεβ. Μητροπολίτη Μπουένος Άϊρες, Υπέρτιμο και Έξαρχο Νοτίου Αμερικής κ. Ιωσήφ για την προσφορά του στην Ελληνική Ομογένεια της Νοτίου Αμερικής, όπως ορίζει η ελληνική νομοθεσία και σύμφωνα με το σχετικό διάταγμα που υπέγραψε η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου...
11 Σεπτεμβρίου, 2021 - 10:21
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2021 - 11:42

Έλληνας πολιτογραφήθηκε ο Μητροπολίτης Μπουένος Άϊρες

Διαδώστε:
Έλληνας πολιτογραφήθηκε ο Μητροπολίτης Μπουένος Άϊρες

Η ύψιστη τιμή της πολιτογράφησης ως Έλληνας πολίτης αποδόθηκε στον Σεβ. Μητροπολίτη Μπουένος Άϊρες, Υπέρτιμο και Έξαρχο Νοτίου Αμερικής κ. Ιωσήφ για την προσφορά του στην Ελληνική Ομογένεια της Νοτίου Αμερικής, όπως ορίζει η ελληνική νομοθεσία και σύμφωνα με το σχετικό διάταγμα που υπέγραψε η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021, τελέστηκε η ορκωμοσία του Σεβασμιωτάτου στο Υπουργείο Εσωτερικών στην Αθήνα παρουσία του Γενικού Γραμματέα Ιθαγένειας Αθανασίου Μπαλέρμπα και του Ειδικού Συμβούλου του Πρωθυπουργού για Θέματα Λατινικής Αμερικής Ιάσωνα Πιπίνη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων