26/09/2022 26/09/2022 Στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Καπιόνγκ βρέθηκαν προκειμένου να προσφέρουν εθελοντική εργασία μέλη της ομάδας των νέων ζευγαριών «Ακύλας και Πρίσκιλα» και νέοι της ομάδας του «Συνδέσμου» από την Σεούλ. Και οι δεκαέξι συμμετέχοντας στην αποστολή εργάστηκαν με μεγάλη προθυμία ολόκληρη την ημέρα για την καθαριότητα των εξωτερικών χώρων της Ιεράς Μονής. Οι μοναχές παρέθεσαν σε...
26 Σεπτεμβρίου, 2022 - 10:50
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2022 - 10:56

Εθελοντική εργασία στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Καπιόνγκ

Διαδώστε:
Εθελοντική εργασία στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Καπιόνγκ

Στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Καπιόνγκ βρέθηκαν προκειμένου να προσφέρουν εθελοντική εργασία μέλη της ομάδας των νέων ζευγαριών «Ακύλας και Πρίσκιλα» και νέοι της ομάδας του «Συνδέσμου» από την Σεούλ.

Και οι δεκαέξι συμμετέχοντας στην αποστολή εργάστηκαν με μεγάλη προθυμία ολόκληρη την ημέρα για την καθαριότητα των εξωτερικών χώρων της Ιεράς Μονής. Οι μοναχές παρέθεσαν σε όλους γεύμα και τους ευχαρίστησαν για την σημαντική βοήθειά τους.

Συμμετείχαν στον Μεγάλο Εσπερινό και είχαν την ευλογία να προσκυνήσουν τα τίμια λείψανα των είκοσι τεσσάρων προστατών Αγίων της εν Κορέα Εκκλησίας. Μετά το μνημόσυνο στον τάφο του αειμνήστου Μητροπολίτου Πισιδίας κυρού Σωτηρίου, το οποίο τέλεσε ο π. Αντώνιος Woo, αναχώρησαν για την Σεούλ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων