08/08/2023 09/08/2023 Η αγιογράφηση του ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Jeonju συνεχίστηκε και την 3η εβδομάδα, με συστηματική και επίπονη εργασία. Το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Αυγούστου το συνεργείο των αγιογράφων και των βοηθών, αλλά και μέλη της Ενορίας που βρισκόντουσαν στον χώρο ως εθελοντές, έζησαν πρωτόγνωρες εμπειρίες όταν, με το κατέβασμα του τελευταίου ορόφου της σκαλωσιάς,...
08 Αυγούστου, 2023 - 15:36
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2023 - 2:12

Η 3η εβδομάδα της αγιογράφησης του Ι.Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Jeonju

Διαδώστε:
Η 3η εβδομάδα της αγιογράφησης του Ι.Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Jeonju

Η αγιογράφηση του ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Jeonju συνεχίστηκε και την 3η εβδομάδα, με συστηματική και επίπονη εργασία.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Αυγούστου το συνεργείο των αγιογράφων και των βοηθών, αλλά και μέλη της Ενορίας που βρισκόντουσαν στον χώρο ως εθελοντές, έζησαν πρωτόγνωρες εμπειρίες όταν, με το κατέβασμα του τελευταίου ορόφου της σκαλωσιάς, αποκαλύφθηκαν στην τελική τους μορφή ο Παντοκράτορας, η πολυπρόσωπη παράσταση της Επουράνιας θείας Λειτουργίας και ο χορός των Προφητών στον τρούλο του ναού. Ένα αυθόρμητο «Δόξα σοι, Κύριε, δόξα σοι» ψέλλισαν τα χείλη και ένα βαθύτατο αίσθημα συγκίνησης και πνευματικής χαράς πλημμύρισε τις καρδιές όλων.

Καθώς η μέρα αναχώρησης των εξ Ελλάδος αγιογράφων πλησιάζει, τα μέλη του συνεργείου επιστρατεύουν όλες τις σωματικές και ψυχικές τους δυνάμεις, ώστε να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το εικονογραφικό πρόγραμμα του ναού.

Με τις πρεσβείες της υπεραγίας Θεοτόκου, της οποίας την Παράκληση ψάλλουν κάθε βράδυ μετά το πέρας της εργασίας και πριν από το δείπνο, πιστεύουν ότι τελικά θα γίνει το θαύμα!

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

2023.8.7. 전주성당 성화작업

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων