14/12/2023 14/12/2023 “Η εορταστική περίοδος του χρόνου να φέρει ειρήνη, ελπίδα και ευλογία σε όλους μας” εύχεται η Ιερά Μητρόπολη Αυστρίας κάνοντας παράλληλα γνωστό το Λειτουργικό Πρόγραμμα του Αγίου Δωδεκαημέρου.  “Η Αγία μας Εκκλησία καλεί εγκάρδια όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς παγκοσμίως να συμμετάσχουν μαζί μας στον κοινό εορτασμό της ενανθρώπιση του Κυρίου και Σωτήρος μας Ιησού Χριστού....
14 Δεκεμβρίου, 2023 - 14:32
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2023 - 14:39

Μητρόπολη Αυστρίας: Κάλεσμα για συμμετοχή στις ακολουθίες του Αγίου Δωδεκαημέρου

Διαδώστε:
Μητρόπολη Αυστρίας: Κάλεσμα για συμμετοχή στις ακολουθίες του Αγίου Δωδεκαημέρου

“Η εορταστική περίοδος του χρόνου να φέρει ειρήνη, ελπίδα και ευλογία σε όλους μας” εύχεται η Ιερά Μητρόπολη Αυστρίας κάνοντας παράλληλα γνωστό το Λειτουργικό Πρόγραμμα του Αγίου Δωδεκαημέρου. 

“Η Αγία μας Εκκλησία καλεί εγκάρδια όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς παγκοσμίως να συμμετάσχουν μαζί μας στον κοινό εορτασμό της ενανθρώπιση του Κυρίου και Σωτήρος μας Ιησού Χριστού. Όπως κάθε χρόνο, προσφέρουμε ένα ποικίλο πρόγραμμα υπηρεσιών στα εκκλησίασματά μας σε όλη την Αυστρία, το οποίο σας δίνει την ευκαιρία να γιορτάσετε τη χριστιανική γιορτή σε στοχαστικό κλίμα. Σας προσκαλούμε εγκάρδια να συμμετέχετε στις λειτουργικές στιγμές της εκκλησίας μας και να εμπλουτίσετε με την παρουσία σας τις λειτουργίες μας”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων