19/02/2019 19/02/2019 Την προσεχή Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019, θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος της Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ, το μνημόσυνο των αειμνήστων καθηγητών, υπαλλήλων, φοιτητών και πτυχιούχων της Σχολής, υπέρ αναπαύσεως αυτών στην «Χώρα των Ζώντων». Της θείας Λειτουργίας και του μνημοσύνου, θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορέας, κ. Αμβρόσιος. Το απόγευμα της ίδιας μέρας...
19 Φεβρουαρίου, 2019 - 17:33

Ο Μητρ. Κορέας στο ΑΠΘ: Τέλεση μνημοσύνου και ομιλία στις 21/2

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Κορέας στο ΑΠΘ: Τέλεση μνημοσύνου και ομιλία στις 21/2

Την προσεχή Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019, θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος της Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ, το μνημόσυνο των αειμνήστων καθηγητών, υπαλλήλων, φοιτητών και πτυχιούχων της Σχολής, υπέρ αναπαύσεως αυτών στην «Χώρα των Ζώντων».

Της θείας Λειτουργίας και του μνημοσύνου, θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορέας, κ. Αμβρόσιος.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας (ώρα 18η) στην αίθουσα τελετών της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής, ο Σεβασμιώτατος Αμβρόσιος θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Η λειτουργική παράδοση της εν Κορέα Ορθόδοξης Εκκλησίας και η συμβολή του Ιωάννη Φουντούλη στη διαμόρφωσή της».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων