30/12/2023 30/12/2023 Το πρωΐ της Παρασκευής, 29 Δεκεμβρίου 2023, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας, ευγενώς προσκληθείς, παρέστη στους εορτασμούς της επετείου των 25 ετών του Καρδιναλίου της Στοκχόλμης κ. Anders Arborelius, που έλαβαν χώρα στον Ρωμαιοκαθολικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ερρίκου, στην Στοκχόλμη. Ο Μητροπολίτης Κλεόπας, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Βαρθολομαίο...
30 Δεκεμβρίου, 2023 - 12:47
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2023 - 12:30

Ο Μητροπολίτης Σουηδίας Κλεόπας στην 25η επέτειο του Καρδιναλίου Στοκχόλμης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σουηδίας Κλεόπας στην 25η επέτειο του Καρδιναλίου Στοκχόλμης

Το πρωΐ της Παρασκευής, 29 Δεκεμβρίου 2023, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας, ευγενώς προσκληθείς, παρέστη στους εορτασμούς της επετείου των 25 ετών του Καρδιναλίου της Στοκχόλμης κ. Anders Arborelius, που έλαβαν χώρα στον Ρωμαιοκαθολικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ερρίκου, στην Στοκχόλμη.

Ο Μητροπολίτης Κλεόπας, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Βαρθολομαίο Ιατρίδη, Εφημέριο του Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης, μετέφερε στον Καρδινάλιο τις συγχαρητήριες ευχές της Α. Θ. Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, ενώ, μαζί με εκπροσώπους ετέρων χριστιανικών δογμάτων και ομολογιών, ευχήθηκαν στον εορτάζοντα καρποφόρο συνέχιση της πολυεύθυνης διακονίας του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων