15/11/2023 15/11/2023 Εκδήλωση «Orthodox Day» με την συμμετοχή 80 περίπου φοιτητών και τον καθηγητή τους Wonmo Suh Wonmo Suh από την θεολογική Σχολή του Presbyterian University and Theological Seminary. Η εκδήλωση αυτή, η οποία πραγματοποιείται από την Ιερά Μητρόπολη Κορέας κάθε άνοιξη και φθινόπωρο για πολλά χρόνια, είχε διακοπεί από την άνοιξη του 2020, εξαιτίας της Covid...
15 Νοεμβρίου, 2023 - 9:46
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2023 - 9:54

«Orthodox Day» στη Σεούλ – Επικοινωνία μετά των μη Ορθοδόξων Κορεατών

Διαδώστε:
«Orthodox Day» στη Σεούλ – Επικοινωνία μετά των μη Ορθοδόξων Κορεατών

Εκδήλωση «Orthodox Day» με την συμμετοχή 80 περίπου φοιτητών και τον καθηγητή τους Wonmo Suh Wonmo Suh από την θεολογική Σχολή του Presbyterian University and Theological Seminary. Η εκδήλωση αυτή, η οποία πραγματοποιείται από την Ιερά Μητρόπολη Κορέας κάθε άνοιξη και φθινόπωρο για πολλά χρόνια, είχε διακοπεί από την άνοιξη του 2020, εξαιτίας της Covid 19.

Έτσι, μετά από 3 χρόνια διακοπής η εκδήλωση επέστρεψε δυναμικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παρακολούθηση της θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Σεούλ και στην συνέχεια στην αίθουσα του ιεραποστολικού κέντρου διάλεξη με ερωτήσεις και απαντήσεις περί Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων, τα οποία ίσχυαν λόγω της πανδημίας, έχουν αυξηθεί οι επισκέψεις φοιτητών ή άλλων Κορεατών, που επιθυμούν να μάθουν για την Ορθόδοξη διδασκαλία και παράδοση.

Ο προϊστάμενος του Καθεδρικού Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου π. Αντώνιος Lim αφιερώνει πολλές ώρες σ᾽ αυτή την πολύ σημαντική διακονία για την γνωριμία των μη Ορθοδόξων Κορεατών με τον πλούτο της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων