29/10/2022 29/10/2022 Ο Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος στο πλαίσιο των ποιμαντορικών του επισκέψεων μαζί με τον διάκονο Ιωάννη επισκέφτηκαν την ενορία του Αγίου Διονυσίου στην πόλη Ulsan. Οι ενορίτες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πνευματικούς λόγους του Σεβασμιωτάτου. Όπως αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη “όλα τα μέλη της ενορίας απόλαυσαν το πλούσιο φθινοπωρινό τοπίο σε μια εξόρμηση στα...
29 Οκτωβρίου, 2022 - 11:48
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2022 - 12:06

Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Κορέας στην ενορία της Ulsan

Διαδώστε:
Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Κορέας στην ενορία της Ulsan

Ο Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος στο πλαίσιο των ποιμαντορικών του επισκέψεων μαζί με τον διάκονο Ιωάννη επισκέφτηκαν την ενορία του Αγίου Διονυσίου στην πόλη Ulsan.

Οι ενορίτες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πνευματικούς λόγους του Σεβασμιωτάτου. Όπως αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη “όλα τα μέλη της ενορίας απόλαυσαν το πλούσιο φθινοπωρινό τοπίο σε μια εξόρμηση στα όμορφα προάστια της πόλης. Περάσαν στιγμές ψυχικής γαλήνης απολαμβάνοντας τον ζεστό φθινοπωρικό καιρό, την πολύχρωμη φύση και την εν Χριστώ φιλία τους. Ακολούθως, όλοι οι συμμετέχοντες γευμάτισαν στο γεύμα που με αγάπη και κόπο ετοίμασαν ευλαβείς ενορίτες”.

Στη συζήτηση που ακολούθησε οι ενορίτες εξέφρασαν στον Επίσκοπο την μεγάλη σημασία που αποδίδουν στην σταθερή παραμονή ιερέα στην ενορία τους ώστε να καλύπτονται πλήρως οι πνευματικές τους ανάγκες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων