22/02/2023 22/02/2023 Πραγματοποιήθηκε η χειμερινή κατασκήνωση της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας στις εγκαταστάσεις του Αγίου Βόριδος στο Chuncheon. Συμμετείχαν συνολικά 30 πρόσωπα, μέλη των κατηχητικών συνάξεων και της ομάδας των νέων «Σύνδεσμος», από τις ενορίες της Σεούλ, του Ιντσόν, του Ούλσαν και του Τζοντζού. Το γενικό θέμα της κατασκήνωσης ήταν: «Η Προσευχή: Το οξυγόνο της ψυχής», το οποίο...
22 Φεβρουαρίου, 2023 - 8:16
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2023 - 7:30

Τριάντα νέοι συμμετείχαν στη χειμερινή κατασκήνωση της Μητρόπολης Κορέας

Διαδώστε:
Τριάντα νέοι συμμετείχαν στη χειμερινή κατασκήνωση της Μητρόπολης Κορέας

Πραγματοποιήθηκε η χειμερινή κατασκήνωση της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας στις εγκαταστάσεις του Αγίου Βόριδος στο Chuncheon.

Συμμετείχαν συνολικά 30 πρόσωπα, μέλη των κατηχητικών συνάξεων και της ομάδας των νέων «Σύνδεσμος», από τις ενορίες της Σεούλ, του Ιντσόν, του Ούλσαν και του Τζοντζού. Το γενικό θέμα της κατασκήνωσης ήταν: «Η Προσευχή: Το οξυγόνο της ψυχής», το οποίο αναπτύχθηκε από τον Μητροπολίτη κ. Αμβρόσιο και τον π. Ιωάννη Park.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου (17 – 19 Φεβρουαρίου) οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις πρωινές και βραδινές ιερές Ακολουθίες και στην κυριακάτικη θεία Λειτουργία, που είναι, ως γνωστόν, η κατεξοχήν προσευχή της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Επίσης, το πρόγραμμα περιελάμβανε περίπατο των συμμετεχόντων στο δάσος, ομαδικά παιχνίδια, εκμάθηση ύμνων και τραγουδιών, αλλά και εθελοντική εργασία για το μαγείρευμα του καθημερινού φαγητού.

“Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται σε όλους όσοι οργάνωσαν το κατασκηνωτικό αυτό τριήμερο και εργάστηκαν με πολλή αγάπη και ζήλο για την υλοποίησή του”, αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη Κορέας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων