21/08/2023 21/08/2023 Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αποστόλου Ανδρέου Μπέρμιγχαμ λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023. Συλλειτούργησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, καθώς επίσης ο Αρχιμανδρίτης κ. Χριστόδουλος Κοκλιώτης και ο Οικονόμος κ. Αιμιλιανός Επαμεινώνδας. Μεταξύ των επισήμων παρέστησαν ο Επίτιμος Πρόξενος της Ελλάδος...
21 Αυγούστου, 2023 - 10:56
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2023 - 11:13

Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Μπέρμιγχαμ

Διαδώστε:
Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Μπέρμιγχαμ

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αποστόλου Ανδρέου Μπέρμιγχαμ λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023.

Συλλειτούργησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, καθώς επίσης ο Αρχιμανδρίτης κ. Χριστόδουλος Κοκλιώτης και ο Οικονόμος κ. Αιμιλιανός Επαμεινώνδας.

Μεταξύ των επισήμων παρέστησαν ο Επίτιμος Πρόξενος της Ελλάδος στο Μπέρμιγχαμ κ. Νικόλαος Μπάτης και ο Άρχων Δικαιοφύλαξ του Οικουμενικού Θρόνου κ. Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τρεις νέους Αναγνώστες.

Ακολούθησε εορταστικό γεύμα για όλη την Κοινότητα.

(Φωτογραφίες: Αλέξιος Γεννάρης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων