13/02/2022 13/02/2022 Στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Walsall χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος την Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου. Συλλειτούργησαν ο ιερατικώς Προϊστάμενος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Nankivell και ο Πρεσβύτερος π. Αιμιλιανός Bratu. Ο Θεοφιλέστατος είχε συνάντηση με τις υπεύθυνες κυρίες του κατηχητικού σχολείου και ενημερώθηκε για...
13 Φεβρουαρίου, 2022 - 19:16

Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου στο Walsall

Διαδώστε:
Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου στο Walsall

Στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Walsall χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος την Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου.

Συλλειτούργησαν ο ιερατικώς Προϊστάμενος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Nankivell και ο Πρεσβύτερος π. Αιμιλιανός Bratu.

Ο Θεοφιλέστατος είχε συνάντηση με τις υπεύθυνες κυρίες του κατηχητικού σχολείου και ενημερώθηκε για τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας του.

Τον Επίσκοπο Μελιτηνής υποδέχθηκε με θέρμη η Κοινότητα και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας παρέθε γεύμα προς τιμήν του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων