02/05/2023 02/05/2023 Την Ελληνορθόδοξη Κοινότητα Αγίου Χαραλάμπους Λούτον επισκέφθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος την Κυριακή των Μυροφόρων. Ο Θεοφιλέστατος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, συλλειτουργούντος του ιερατικώς Προϊσταμένου του Ναού, ιερομονάχου π. Δαυίδ Σόμαλη. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Επίσκοπος Μελιτηνής χειροθέτησε Πνευματικό τον π. Δαυίδ, μεταφέροντας σε αυτόν και σε...
02 Μαΐου, 2023 - 8:18
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2023 - 8:20

Κυριακή των Μυροφόρων και χειροθεσία Πνευματικού στο Λούτον

Διαδώστε:
Κυριακή των Μυροφόρων και χειροθεσία Πνευματικού στο Λούτον

Την Ελληνορθόδοξη Κοινότητα Αγίου Χαραλάμπους Λούτον επισκέφθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος την Κυριακή των Μυροφόρων.

Ο Θεοφιλέστατος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, συλλειτουργούντος του ιερατικώς Προϊσταμένου του Ναού, ιερομονάχου π. Δαυίδ Σόμαλη.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Επίσκοπος Μελιτηνής χειροθέτησε Πνευματικό τον π. Δαυίδ, μεταφέροντας σε αυτόν και σε όλο το εκκλησίασμα τις αναστάσιμες ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων