19/07/2021 19/07/2021 Την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021, παρόντων των Εξοχοτάτων Πρέσβεως της Ελλάδος κ. Ιωάννου Ραπτάκη και του Υπάτου Αρμοστού της Κύπρου κ.Ανδρέου Κακουρή, αρχόντων, άλλων επισήμων καθώς και πλήθος πιστών, ετελέσθη στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστή, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα. Ακολουθήσε η τέλεση του...
19 Ιουλίου, 2021 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2021 - 21:08

Μνημόσυνο για τα θύματα της εισβολής της Κύπρου στο Λονδίνο

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τα θύματα της εισβολής της Κύπρου στο Λονδίνο

Την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021, παρόντων των Εξοχοτάτων Πρέσβεως της Ελλάδος κ. Ιωάννου Ραπτάκη και του Υπάτου Αρμοστού της Κύπρου κ.Ανδρέου Κακουρή, αρχόντων, άλλων επισήμων καθώς και πλήθος πιστών, ετελέσθη στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστή, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα.

Ακολουθήσε η τέλεση του ετησίου μνημοσύνου υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων στα τραγικά γεγονότα της Τουρκικής εισβολής του 1974 στην Κύπρο και της συνεχιζόμενης παράνομης κατοχής της Μεγαλονήσου.

Μετά το πέρας της ακολουθίας του Μνημοσύνου ο Εξοχ. Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο κ. Ανδρέας Κακουρής και ο πρόεδρος της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου κ. Χρήστος Καραολής, ομίλησαν για τα θλιβερά γεγονότα του 1974 αλλά και για τις προσδοκίες της απελευθερώσεως της νήσου και της αποκατάστασης της νομιμότητος σ’ αυτήν.

Ακολούθησε δεξίωση στους κοινοτικούς χώρους της ενορίας του Αγ. Ιωάννου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ:

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων