11/09/2023 11/09/2023 Τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Γενεσίου της Θεοτόκου στο Camberwell, νοτίως του Λονδίνου, επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας την Παρασκευή, 8η Σεπτεμβρίου 2023, προεξάρχοντος του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας. Κατά το κήρυγμα του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στις αρετές που χαρακτηρίζουν την Θεοτόκο, καλώντας τους πιστούς να ακολουθήσουν το σεμνό...
11 Σεπτεμβρίου, 2023 - 20:17
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2023 - 19:59

Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων στον Ι.Ν. Γενεσίου της Θεοτόκου στο Camberwell

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων στον Ι.Ν. Γενεσίου της Θεοτόκου στο Camberwell

Τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Γενεσίου της Θεοτόκου στο Camberwell, νοτίως του Λονδίνου, επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας την Παρασκευή, 8η Σεπτεμβρίου 2023, προεξάρχοντος του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας.

Κατά το κήρυγμα του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στις αρετές που χαρακτηρίζουν την Θεοτόκο, καλώντας τους πιστούς να ακολουθήσουν το σεμνό παράδειγμά της υπακοής και ταπείνωση Της.

Συλλειτούργησαν ο Ιερατικώς Προϊστάμενος, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Περσόπουλος, ο Αιδεσιμότατος Οικονόμος Στυλιανός Σάββα και ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρεσβύτερος Θωμάς Κουτρούκης από την γειτονική ενορία της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Woolwich, διακονούντος του Αρχιδιακόνου Γεωργίου Τσουρούς.

Μετά τη Θεία Λειτουργία ακολούθησε γεύμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητος.

   

Φωτογραφίες: Χαράλαμπος Κλάρκ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων