05/06/2023 05/06/2023 Την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου και Καθηγητού του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης κ. Αναστασίου Brandon Gallaher, τέλεσε το Ψυχοσάββατο, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Οξφόρδης. Μετά του Θεοφιλεστάτου συλλειτούργησαν ο ιερατικώς Προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Πρωτοπρεσβύτερος κ. Ian Graham, καθώς και κληρικοί της ευρύτερης περιοχής. Ο Θεοφιλέστατος απευθυνόμενος στον...
05 Ιουνίου, 2023 - 9:12
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2023 - 8:36

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Οξφόρδη

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Οξφόρδη

Την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου και Καθηγητού του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης κ. Αναστασίου Brandon Gallaher, τέλεσε το Ψυχοσάββατο, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Οξφόρδης.

Μετά του Θεοφιλεστάτου συλλειτούργησαν ο ιερατικώς Προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Πρωτοπρεσβύτερος κ. Ian Graham, καθώς και κληρικοί της ευρύτερης περιοχής.

Ο Θεοφιλέστατος απευθυνόμενος στον νέο Πρεσβύτερο αναφέρθηκε στην χαρά αλλά και τις δοκιμασίες της ιερωσύνης, μεταφέροντας στον π. Αναστάσιο Brandon και το εκκλησίασμα τις ευχές του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα.

Ακολούθησε κέρασμα στο παρακείμενο κτήριο του Ιερού Ναού όπου διέμενε ο μακαριστός Μητροπολίτης Διοκλείας κυρός Κάλλιστος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων