26/02/2021 26/02/2021 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του ιού Covid-19. Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος έκανε, σήμερα, Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021, τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού Covid-19, στη δημόσια Πανεπιστημιακή κλινική ÇAPA της Πόλεως. Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Οικουμενικού Πατριαρχείου: Υπενθυμίζεται ότι...
26 Φεβρουαρίου, 2021 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2021 - 14:11

Έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου ο Παναγιώτατος

Διαδώστε:
Έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου ο Παναγιώτατος

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του ιού Covid-19.

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος έκανε, σήμερα, Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021, τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού Covid-19, στη δημόσια Πανεπιστημιακή κλινική ÇAPA της Πόλεως.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Οικουμενικού Πατριαρχείου:

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτατος κατά την πρώτη δόση του εμβολίου ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής, και στα πρόσωπά τους όλους τους συναδέλφους τους σε όλο τον κόσμο, για την αυτοθυσία τους στον αγώνα για την θεραπεία των ασθενών και την στήριξη των συγγενικών τους προσώπων. Ευχήθηκε δε, σύντομα να εμβολιασθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες στον κόσμο προκειμένου να αναχαιτιστεί ο θανατηφόρος ιός.

 

Διαβάστε εδώ – Εμβολιάστηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων