27/12/2023 28/12/2023 H Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανο, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταταούλων, όπου και το Γραφείο του ως Επόπτου της Περιφερείας Ταταούλων, με αφορμή τα ονομαστήριά του. Τον Παναγιώτατο καλωσόρισαν στο Ναό, μαζί με τον Σεβασμιώτατο, και τα μέλη...
27 Δεκεμβρίου, 2023 - 19:51
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2023 - 0:57

Ευχές Οικουμενικού Πατριάρχη στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Καλλιουπόλεως Στέφανο

Διαδώστε:
Ευχές Οικουμενικού Πατριάρχη στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Καλλιουπόλεως Στέφανο

H Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανο, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταταούλων, όπου και το Γραφείο του ως Επόπτου της Περιφερείας Ταταούλων, με αφορμή τα ονομαστήριά του.

Τον Παναγιώτατο καλωσόρισαν στο Ναό, μαζί με τον Σεβασμιώτατο, και τα μέλη της Εκκλησιαστικής Εφοροεπιτροπής της Κοινότητας υπό την ηγεσία του Προέδρου της κ. Γεωργίου Θεοδωρίδη, υποβάλλοντας τα σέβη τους και ζητώντας την Πατριαρχική ευλογία και τις πατρικές ευχές του για τις εορτές του αγίου Δωδεκαήμερου και για την επιτέλεση των καθηκόντών τους.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχήθηκε προς τον Μητροπολίτη Καλλιουπόλεως και Μαδύτου ακλόνητη υγεία για την απρόσκοπτη συνέχιση εις έτη πολλά της ευόρκου διακονίας του.

Επίσης, τις προηγούμενες ημέρες, ο Οικουμενικός Πατριάρχης επισκέφθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Koç ένα μικρό κοριτσάκι από τη Βόρεια Ελλάδα, το οποίο υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς, και εξέφρασε τη συμπάθειά του στους γονείς του ευχηθείς ταχεία ανάρρωση.

(Φωτoγραφίες: Νίκος Παπαχρήστου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων