20/02/2022 20/02/2022 Στο παρακείμενο της Αίθουσας Τελετών της Θεολογικής Σχολής Χάλκης παρεκκλήσιο της Παναγίας της Καμαριωτίσσης, τελέστηκε σήμερα, Κυριακή του Ασώτου, 20 Φεβρουαρίου 2022, ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος από του παραθρονίου του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ανεγνώσθη νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του προσφάτως κοιμηθέντος...
20 Φεβρουαρίου, 2022 - 18:10
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2022 - 17:51

Κυριακή του Ασώτου στην Θεολογική Σχολή Χάλκης

Διαδώστε:
Κυριακή του Ασώτου στην Θεολογική Σχολή Χάλκης

Στο παρακείμενο της Αίθουσας Τελετών της Θεολογικής Σχολής Χάλκης παρεκκλήσιο της Παναγίας της Καμαριωτίσσης, τελέστηκε σήμερα, Κυριακή του Ασώτου, 20 Φεβρουαρίου 2022, ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος από του παραθρονίου του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ανεγνώσθη νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του προσφάτως κοιμηθέντος μακαριστού Μητροπολίτη πρώην Αμασείας κυρού Παύλου, αποφοίτου της Σχολής (1958).

Το απόγευμα τελέστηκε ο Αναστάσιμος Εσπερινός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων