31/08/2023 31/08/2023 Συνάντηση με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο είχε την Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023, ο  Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, κ. Γεώργιος Κώτσηρας, ο οποίος θα παραστεί, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβερνήσεως, το πρωί της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου 2023, στην εορτή της Ινδίκτου.  Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους, στην οποία παρέστησαν η Γενική Πρόξενος της...
31 Αυγούστου, 2023 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2023 - 22:02

Ο Υφυπουργός Eξωτερικών της Ελλάδος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Ο Υφυπουργός Eξωτερικών της Ελλάδος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Συνάντηση με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο είχε την Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023, ο  Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, κ. Γεώργιος Κώτσηρας, ο οποίος θα παραστεί, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβερνήσεως, το πρωί της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου 2023, στην εορτή της Ινδίκτου. 

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους, στην οποία παρέστησαν η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στην Πόλη Ευγεν. κυρία Γεωργία Σουλτανοπούλου, καθώς και οι Εξοχ. Πρέσβεις κύριοι Χριστόδουλος Μαργαρίτης και Δημήτριος Γιολδάσης, από το Διπλωματικό Γραφείο του κ. Υφυπουργού.

Ο Παναγιώτατος συνεχάρη τον κ.Κώτσηρα για την ανάληψη των νέων πολυεύθυνων καθηκόντων, που του εμπιστεύθηκε ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και τον ευχαρίστησε για το αμείωτο ενδιαφέρον της Ελληνικής Πολιτείας για το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την περί αυτό Ομογένεια της Πόλεως. 

Φωτό: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων