03/08/2020 03/08/2020 Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του ΤΑΝΑΪΣ, στο Μνημείο Τάναϊς, στην Ακτή Μιαούλη, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός. Ακολούθησαν Χαιρετισμοί από: τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νικόλαο Καλογερή το Δήμαρχο Χανίων κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη, τον Πρέσβη του Κράτους του Ισραήλ κ. Γιόσι Αμράνι, τον Εκπρόσωπο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας κ. Βίκτωρα Ελιέζερ...
03 Αυγούστου, 2020 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2020 - 20:42

Επιμνημόσυνη Δέηση για τα θύματα του πλοίου ΤΑΝΑΪΣ

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη Δέηση για τα θύματα του πλοίου ΤΑΝΑΪΣ

Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του ΤΑΝΑΪΣ, στο Μνημείο Τάναϊς, στην Ακτή Μιαούλη, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός. Ακολούθησαν Χαιρετισμοί από: τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νικόλαο Καλογερή το Δήμαρχο Χανίων κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη, τον Πρέσβη του Κράτους του Ισραήλ κ. Γιόσι Αμράνι, τον Εκπρόσωπο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας κ. Βίκτωρα Ελιέζερ την Πρόεδρο του Δ.Σ. ΑΜΚΕ «Ετς Χαγιίμ» κα Βασιλική Γιακουμάκη.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων