15/11/2022 15/11/2022 Στο Μεσολόγγι μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, σήμερα Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022, όπου παρέδωσε στον νέο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό την διοίκηση και την διαχείριση της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Επιστρέφοντας ο Σεβασμιώτατος στην Ναύπακτο επισκέφθηκε τον όσιο Δαβίδ, στο κτήριο του οποίου στεγάζεται το Ερευνητικό, Μορφωτικό...
15 Νοεμβρίου, 2022 - 17:10
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2022 - 16:05

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Ναυπάκτου στον όσιο Δαβίδ και σε Ελαιοτριβείο

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Ναυπάκτου στον όσιο Δαβίδ και σε Ελαιοτριβείο

Στο Μεσολόγγι μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, σήμερα Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022, όπου παρέδωσε στον νέο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό την διοίκηση και την διαχείριση της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Επιστρέφοντας ο Σεβασμιώτατος στην Ναύπακτο επισκέφθηκε τον όσιο Δαβίδ, στο κτήριο του οποίου στεγάζεται το Ερευνητικό, Μορφωτικό και Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου και στο οποίο υπάρχει μια σημαντική Βιβλιοθήκη της Ιεράς Μητροπόλεως. Στην βιβλιοθήκη αυτή από το φετινό Καλοκαίρι έχει ξεκινήσει η ταξινόμηση και καταλογράφηση των βιβλίων της σε ηλεκτρονικά αρχεία και ενημερώθηκε για την πρόοδο αυτής της σημαντικής εργασίας και έδωσε ειδικότερες κατευθύνσεις.

Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Ελαιοτριβείο του κ. Μίχου και ξεναγήθηκε στους χώρους του, ενημερώθηκε για την διαδικασία παρασκευής του ελαιολάδου και ευλόγησε την φετινή παραγωγή, τους ελαιοπαραγωγούς, τους εργαζομένους στο Ελαιοτριβείο και τους ιδιοκτήτες του. Κατά τον μήνα Νοέμβριο η συγκομιδή της ελιάς ρυθμίζει την ζωή των κατοίκων της Ναυπακτίας.

Περισσότερες Φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

Συγκίνηση και υπερηφάνεια στο Αγρίνιο για το νέο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ενθρονιστήρια Θεία Λειτουργία του νέου Μητροπολίτη Αιτωλίας στο Μεσολόγγι

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων