08/02/2019 08/02/2019 Με λαμπρές θρησκευτικές εκδηλώσεις θα γιορτάσει ο Πύργος τον πολιούχο του Άγιο Χαράλαμπο αύριο Σάββατο και την Κυριακή Αύριο το βράδυ θα τελεστεί Πολυαρχιερατικός Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινό, στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής, όπου βρίσκεται η εικόνα του Αγίου, ενώ την Κυριακή, ανήμερα της εορτής θα λάβει χώρα Πολυαρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, και Λιτάνευση της Ιερής...
08 Φεβρουαρίου, 2019 - 16:48

Λαμπρές θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο Πύργου

Διαδώστε:
Λαμπρές θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο Πύργου

Με λαμπρές θρησκευτικές εκδηλώσεις θα γιορτάσει ο Πύργος τον πολιούχο του Άγιο Χαράλαμπο αύριο Σάββατο και την Κυριακή Αύριο το βράδυ θα τελεστεί Πολυαρχιερατικός Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινό, στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής, όπου βρίσκεται η εικόνα του Αγίου, ενώ την Κυριακή, ανήμερα της εορτής θα λάβει χώρα Πολυαρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, και Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του εορταζομένου Αγίου, παρουσία των Πολιτικών και Στρατιωτικών αρχών του τόπου. Από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό έχουν προσκληθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις , ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος και οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος και Ωλένης κ. Αθανάσιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων