09/01/2023 09/01/2023 Το Σωτήριο Έτος 2023 υποδέχθηκαν άπαντα τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια των Ιερών Ναών καθώς και οι Διοικητικές Επιτροπές των Ταμείων Ενοριακής Δράσεως της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος με την κατά το έθος κοπή της Αγιοβασιλόπιτας. Προηγουμένως τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου, Μητροπολίτου κ. Κυρίλλου συμπαραστατουμένου από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη...
09 Ιανουαρίου, 2023 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2023 - 19:23

Κοπή Βασιλόπιτας Εκκλησιαστικών Συμβουλίων και ΚΤΕΔ της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας Εκκλησιαστικών Συμβουλίων και ΚΤΕΔ της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας

Το Σωτήριο Έτος 2023 υποδέχθηκαν άπαντα τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια των Ιερών Ναών καθώς και οι Διοικητικές Επιτροπές των Ταμείων Ενοριακής Δράσεως της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος με την κατά το έθος κοπή της Αγιοβασιλόπιτας.

Προηγουμένως τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου, Μητροπολίτου κ. Κυρίλλου συμπαραστατουμένου από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Κωνσταντίνο Χαραλαμπόπουλο, τον Αρχιερατικό Επίτροπο Πεύκης-Μεταμορφώσεως Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ευστράτιο Δελατόλα και ιερείς της περιοχής.

Τους ύμνους απέδωσε χορός αποτελούμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτοπρεσβύτερο π. Χρίστο Κυριακόπουλο και ιερείς της περιοχής.

Μετά την Ευλογία της Αγιοβασιλόπιτας, ο Σεβασμιώτατος ομίλησε για τον πνευματικό ρόλο των Ενοριών και για υπηρεσιακά θέματα, ενώ ευχαρίστησε όλα τα πρόσωπα για τον κόπο και τον χρόνο που αφιερώνουν στις κατά τόπους ενορίες, και ευχήθηκε σε όλους ειρήνη και υγεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων