09/04/2023 09/04/2023 Με λαμπρότητα εορτάστηκε εφέτος η Κυριακή των Βαΐων στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος, και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης, όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Κύριλλος χοροστάτησε του Όρθρου, κατά την διάρκεια του οποίου ευλόγησε τα βαΐα, και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας συμπαραστατούμενος από τον Γραμματέα της Μητροπόλεως, τους εφημερίους του...
09 Απριλίου, 2023 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2023 - 18:25

Ο Μητροπολίτης Κηφισίας στην Πεύκη την Κυριακή των Βαΐων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κηφισίας στην Πεύκη την Κυριακή των Βαΐων

Με λαμπρότητα εορτάστηκε εφέτος η Κυριακή των Βαΐων στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος, και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης, όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Κύριλλος χοροστάτησε του Όρθρου, κατά την διάρκεια του οποίου ευλόγησε τα βαΐα, και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας συμπαραστατούμενος από τον Γραμματέα της Μητροπόλεως, τους εφημερίους του Ναού και τον Αρχιδιάκονο.

Την ώρα του Κοινωνικού ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο, αναφερόμενος στην σημερινή μεγάλη εορτή της Εκκλησίας μας, αφορμόμενος από Λόγους του Ιερού Χρυσοστόμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων