08/11/2023 08/11/2023 Η Σύναξις των Αγίων Αρχαγγέλων εορτάσθηκε στην Ιερά Μητρόπολή Κηφισίας και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μήλεσι Δήμου Ωρωπού Αττικής, όπου τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου συμπαραστατουμένου υπό των Αρχιερατικών Επιτρόπων Πεύκης – Μεταμορφώσεως, Ωρωπού και ιερέων της περιοχής. Η διακονία του θείου λόγου...
08 Νοεμβρίου, 2023 - 8:20
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2023 - 8:29

Πανηγυρικός Εσπερινός εορτής Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μήλεσι Ωρωπού

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός εορτής Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μήλεσι Ωρωπού

Η Σύναξις των Αγίων Αρχαγγέλων εορτάσθηκε στην Ιερά Μητρόπολή Κηφισίας και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μήλεσι Δήμου Ωρωπού Αττικής, όπου τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου συμπαραστατουμένου υπό των Αρχιερατικών Επιτρόπων Πεύκης – Μεταμορφώσεως, Ωρωπού και ιερέων της περιοχής.

Η διακονία του θείου λόγου ανετέθη στον Αρχιερατικό Επίτροπο Πεύκης Αρχιμανδρίτης π. Ευστράτιο Δελατόλα, ο οποίος αναφέρθηκε στην αξία των Αγίων Αγγέλων στο σχέδιο της Θείας Οικονομίας, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τη σπουδαιότητά τους τόσο στην Ορθόδοξη όσο και την Ελληνική συνείδηση και παράδοση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων