09/05/2020 09/05/2020 Με αφορμή την επέτειο 199 χρόνων από την έναρξη της επαναστάσεως της 8ης Μαϊου 1821 στη Σάμο, με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσεβίου τελέσθηκε τρισάγιο εις μνήμην των υπέρ πίστεως και πατρίδος αγωνισαμένων Σαμίων Αγωνιστών έμπροσθεν της προτομής του Αρχιεπισκόπου Σάμου κυρού Κυρίλλου Β’ του Αγραφιώτη στην πλατεία Μεσαίου Καρλοβάσου ,εκεί...
09 Μαΐου, 2020 - 11:21
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2020 - 11:06

Τρισάγιο για την επέτειο από την Έναρξη της Επανάστασης στη Σάμο

Διαδώστε:
Τρισάγιο για την επέτειο από την Έναρξη της Επανάστασης στη Σάμο

Με αφορμή την επέτειο 199 χρόνων από την έναρξη της επαναστάσεως της 8ης Μαϊου 1821 στη Σάμο, με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσεβίου τελέσθηκε τρισάγιο εις μνήμην των υπέρ πίστεως και πατρίδος αγωνισαμένων Σαμίων Αγωνιστών έμπροσθεν της προτομής του Αρχιεπισκόπου Σάμου κυρού Κυρίλλου Β’ του Αγραφιώτη στην πλατεία Μεσαίου Καρλοβάσου ,εκεί όπου ο Κύριλλος ευλόγησε την επαναστατική σημαία που ύψωσε ο Λυκούργος Λογοθέτης.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Αλέξιος Λυμπέρης, ο οποίος και κατέθεσε δάφνινο στεφάνι, η πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου κα. Αριάδνη Ρίγλη και ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Καρλοβάσου κ. Ανδρέας Βούβουνας .Ολοι μαζί έψαλαν τον Εθνικό μας ύμνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων