30/04/2020 30/04/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών ενημερώνει τους προσκυνητές ότι σύμφωνα με τα μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού η φετινή πανήγυρις της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο στην οδό Καραϊσκάκη, πλησίον των Δικαστηρίων θα τελεστεί χωρίς τη συμμετοχή των πιστών, κεκλεισμένων των θυρών την Τρίτη 5 Μαΐου 2020.  Το Ιερό Παρεκκλήσιο θα...
30 Απριλίου, 2020 - 16:35
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2020 - 16:04

Η Εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Η Εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης στα Τρίκαλα

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών ενημερώνει τους προσκυνητές ότι σύμφωνα με τα μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού η φετινή πανήγυρις της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο στην οδό Καραϊσκάκη, πλησίον των Δικαστηρίων θα τελεστεί χωρίς τη συμμετοχή των πιστών, κεκλεισμένων των θυρών την Τρίτη 5 Μαΐου 2020. 

Το Ιερό Παρεκκλήσιο θα είναι ανοιχτό τις υπόλοιπες ώρες από το πρωί έως αργά το βράδυ, πλην των ωρών των Ακολουθιών, για ατομική προσευχή με την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων.

“Ευχόμαστε η Αγία Μεγαλομάρτυς Ειρήνη να πρεσβεύει προς τον Αναστάντα Κύριό μας για όλους τους ευσεβείς Ορθοδόξους Χριστιανούς και υπέρ της ταχείας λυτρώσεως εκ της πανδημίας” καταλήγει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων