06/11/2018 06/11/2018 Η Αρχιεπισκοπή Κρήτης διοργανώνει τιμητική εκδήλωση για τον αείμνηστο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο καθώς συμπληρώθηκαν 40 έτη από την εκδημία του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά Ηρακλείου, τήν Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 καί ὥρα 7.00 μ.μ. Την ομιλία θα πραγματοποιήσει ο Πανοσιολ.Αρχιμ.Βασίλειος Γοντικάκης,Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Ιβήρων Αγ.Όρους με θέμα: «Ἡ Ἐκκλησιαστική...
06 Νοεμβρίου, 2018 - 13:05

Εκδήλωση στη Μνήμη του Αρχ.Ευγενίου Κρήτης

Διαδώστε:
Εκδήλωση στη Μνήμη του Αρχ.Ευγενίου Κρήτης

Η Αρχιεπισκοπή Κρήτης διοργανώνει τιμητική εκδήλωση για τον αείμνηστο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο καθώς συμπληρώθηκαν 40 έτη από την εκδημία του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά Ηρακλείου, τήν Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 καί ὥρα 7.00 μ.μ.

Την ομιλία θα πραγματοποιήσει ο Πανοσιολ.Αρχιμ.Βασίλειος Γοντικάκης,Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Ιβήρων Αγ.Όρους με θέμα: «Ἡ Ἐκκλησιαστική παρουσία καί τό ήθος του Ἀρχιεπισκόπου Ευγενίου».

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν εκκλησιαστικοί ύμνοι από το Σωματείο Ιεροψαλτών Ν. Ἡρακλείου “ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΚΡΗΤΗΣ”,υπό τή διεύθυνση του Ἐντιμολ. κ. Ἰωάννου Τσερεβελάκη.

 

Η Εκδήλωση τελεί υπό τήν αιγίδα της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης.

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων