24/07/2023 24/07/2023 Με μεγάλη συγκίνηση και πνευματική χαρά υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος στην έδρα του, στα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στο Σύδνεϋ, την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δόξα Κωμοδρόμου, συνοδευόμενη από τον Ύπατο Αρμοστή της Κύπρου στην Αυστραλία κ. Αντώνιο Σαμμούτη. Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως, ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία...
24 Ιουλίου, 2023 - 14:36
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2023 - 14:40

Επίσκεψη της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου της Κύπρου στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου της Κύπρου στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Με μεγάλη συγκίνηση και πνευματική χαρά υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος στην έδρα του, στα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στο Σύδνεϋ, την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δόξα Κωμοδρόμου, συνοδευόμενη από τον Ύπατο Αρμοστή της Κύπρου στην Αυστραλία κ. Αντώνιο Σαμμούτη.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως, ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την πορεία του Κυπριακού ζητήματος και να μεταφέρει στην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο την αγωνία των Κυπρίων που κατοικούν στην Αυστραλία, οι οποίοι προσεγγίζουν τα 100.000 πρόσωπα, για την επίτευξη μιας δίκαιη λύσης ειρηνικής συνύπαρξης, το συντομότερο δυνατό.

Η κ. Κωμοδρόμου, από την πλευρά της, ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Μακάριο για τα όσα αγωνιζόμενος πράττει υπέρ της Κύπρου και του μετέφερε ευχές και δώρα τόσο από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νικόλαο Χριστοδουλίδη, όσο και από τον Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ.κ. Γεώργιο.

Πηγή: vema

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων