03/11/2018 03/11/2018 Την ονομαστική του εορτή μέσα σε κλίμα πανηγυρικό εόρτασε ο Σεβ. Μητροπολίτης Προύσης κ. Ελπιδοφόρος  στις 2 Νοεμβρίου 2018 με την συμμετοχή κληρικών από την Πόλη και πατέρων της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης. Συμπροσευχόμενοι ήταν ο Σεβ. Μητροπολίτης, Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος (Πρόεδρος της Εφορείας της Σχολής) και ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Ανθηδώνος κ. Νεκτάριος. Επίσης παρέστησαν...
03 Νοεμβρίου, 2018 - 10:57
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2018 - 14:15

Λαμπρά Ονομαστήρια Μητροπολίτου Προύσης

Διαδώστε:
Λαμπρά Ονομαστήρια Μητροπολίτου Προύσης

Την ονομαστική του εορτή μέσα σε κλίμα πανηγυρικό εόρτασε ο Σεβ. Μητροπολίτης Προύσης κ. Ελπιδοφόρος  στις 2 Νοεμβρίου 2018 με την συμμετοχή κληρικών από την Πόλη και πατέρων της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης. Συμπροσευχόμενοι ήταν ο Σεβ. Μητροπολίτης, Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος (Πρόεδρος της Εφορείας της Σχολής) και ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Ανθηδώνος κ. Νεκτάριος.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται, γάμος και εσωτερικός χώρος

Επίσης παρέστησαν ο Πρόξενος της Ουκρανίας στην Πόλη κ. Maksym Vdovychenko, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Χάλκης και Πριγκήπου, παράγοντες των Κοινοτήτων και απλοί πιστοί.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων