18/04/2024 18/04/2024 Ο Μητροπολίτης Προύσης κ. Ιωακείμ, έπειτα από πρόσκληση του Μητροπολίτη Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου, επισκέφθηκε στις 14 Απριλίου τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Δέρκων και συμμετείχε στην σύναξη των νέων. Ο Σεβασμιώτατος παρουσίασε το έργο του Οικουμενικού Πατριαρχείου ενταύθα και στον εξωτερικό, καθώς και το προσωπικό του έργο στην Ιερά Μητρόπολη Προύσης. Ο ενθουσιασμός των...
18 Απριλίου, 2024 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2024 - 17:03

Ο Μητροπολίτης Προύσης στις νεανικές συνάξεις της Ιεράς Μητρόπολης Δέρκων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Προύσης στις νεανικές συνάξεις της Ιεράς Μητρόπολης Δέρκων

Ο Μητροπολίτης Προύσης κ. Ιωακείμ, έπειτα από πρόσκληση του Μητροπολίτη Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου, επισκέφθηκε στις 14 Απριλίου τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Δέρκων και συμμετείχε στην σύναξη των νέων.

Ο Σεβασμιώτατος παρουσίασε το έργο του Οικουμενικού Πατριαρχείου ενταύθα και στον εξωτερικό, καθώς και το προσωπικό του έργο στην Ιερά Μητρόπολη Προύσης. Ο ενθουσιασμός των νέων ήταν μεγάλος και οι ερωτήσεις τους προς τον Σεβασμιώτατο πολλές.

Στο τέλος της συνάντησης, διένειμε το βιβλίο στην Τουρκική γλώσσα, συγγραφέν υπό του Ελλογιμ. Καθηγητού κ. Elçin Macar προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και το ετήσιο ημερολόγιο της Ιεράς αυτού Μητροπόλεως.

Με τις ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτη Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου, οι νεανικές συνάξεις συνεχίζονται κάθε Κυριακή απόγευμα και η βραδυά κινηματογράφου κάθε Πέμπτη απόγευμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων