19/02/2024 19/02/2024 Τον Ευρωβουλευτή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο δέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, στις 14 Φεβρουαρίου 2024, στο «Ορθόδοξο Κέντρο Ambiorix», στο κέντρο των Βρυξελλών. Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θερμό κλίμα και η συζήτηση διακυμάνθηκε γύρω από την παρουσία των Ομογενών και όλων των Ορθοδόξων...
19 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:23
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2024 - 17:35

Ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος στον Μητροπολίτη Βελγίου

Διαδώστε:
Ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος στον Μητροπολίτη Βελγίου

Τον Ευρωβουλευτή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο δέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, στις 14 Φεβρουαρίου 2024, στο «Ορθόδοξο Κέντρο Ambiorix», στο κέντρο των Βρυξελλών.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θερμό κλίμα και η συζήτηση διακυμάνθηκε γύρω από την παρουσία των Ομογενών και όλων των Ορθοδόξων στο Βέλγιο και τις δραστηριότητες της Μητροπόλεως στο κέντρο της Ευρώπης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων