03/12/2023 03/12/2023 Με λαμπρότητα τελέσθηκε χθες στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βαθυρρύακος Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου, επί τη μνήμη του νεοφανούς Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο Προϊστάμενος του ως άνω Ιερού Ναού π. Πορφύριος Καρατζίκος. Στο αναλόγιο έψαλλαν ο Άρχων Ιερομνήμων της Αγίας...
03 Δεκεμβρίου, 2023 - 12:07
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2023 - 12:15

Ο Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βαθυρρύακος για την εορτή του Οσίου Πορφυρίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βαθυρρύακος για την εορτή του Οσίου Πορφυρίου

Με λαμπρότητα τελέσθηκε χθες στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βαθυρρύακος Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου, επί τη μνήμη του νεοφανούς Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο Προϊστάμενος του ως άνω Ιερού Ναού π. Πορφύριος Καρατζίκος.

Στο αναλόγιο έψαλλαν ο Άρχων Ιερομνήμων της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας και Άρχων Πρωτοψάλτης της Ιεράς Μητρόπολης Δέρκων κ. Αντώνιος Χατζόπουλος, η Ιεροψάλτρια του Ιερού Ναού κα. Ιωάννα Γρηγοριάδου καθώς και οι εξ Ελλάδος Ιεροψάλτες κ. Βασίλειος Μελισσουργός και κ. Ιωάννης Τριανταφυλλόπουλος, οι οποίοι βρίσκονταν στην Πόλη για την παρελθούσα θρονική εορτή του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων