03/01/2024 03/01/2024 Στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος και της ποιμαντικής μερίμνης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπα για το ποίμνιο της Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως στις Βόρειες Χώρες, ανακοινώνεται ότι ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Σωσίπατρο Στεφανούδη, θα επισκεφθούν το Ροσκίλντε της Δανίας την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2024. Ο Σεβασμιώτατος θα προστεί...
03 Ιανουαρίου, 2024 - 9:53
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2024 - 10:42

Ποιμαντορική περιοδεία του Μητροπολίτου Σουηδίας Κλεόπα στην Δανία

Διαδώστε:
Ποιμαντορική περιοδεία του Μητροπολίτου Σουηδίας Κλεόπα στην Δανία

Στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος και της ποιμαντικής μερίμνης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπα για το ποίμνιο της Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως στις Βόρειες Χώρες, ανακοινώνεται ότι ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Σωσίπατρο Στεφανούδη, θα επισκεφθούν το Ροσκίλντε της Δανίας την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2024.

Ο Σεβασμιώτατος θα προστεί της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, η οποία θα τελεσθεί στην Ενορία του Αγίου Γεωργίου του εν Ιωαννίνοις, στο Ροσκίλντε, στην διεύθυνση Toldbodgade 7, 4000 Roskilde.

Θεία Λειτουργία: 9:30 π.μ.

Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού: 10:45 π.μ.

Ρίψη του σταυρού στην παρακείμενη στην ενορία λίμνη: 11:45 π.μ.

Δεξίωση στην ενοριακή αίθουσα: 12: 15 μ.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων