21/07/2023 21/07/2023 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας μετέβη την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023 στο Reading, όπου και προέστη του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία. Συλλειτούργησαν o Πρεσβύτερος Ανδρέας Ανδρεόπουλος, o Ιερατικώς Προϊστάμενος και διακόνησε ο Αρχιδιάκονος Δρ. Γεώργιος Τσουρούς. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος κήρυξε...
21 Ιουλίου, 2023 - 15:19
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2023 - 22:33

Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων στην Κοινότητα του Προφήτη Ηλία Reading

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων στην Κοινότητα του Προφήτη Ηλία Reading

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας μετέβη την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023 στο Reading, όπου και προέστη του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία.

Συλλειτούργησαν o Πρεσβύτερος Ανδρέας Ανδρεόπουλος, o Ιερατικώς Προϊστάμενος και διακόνησε ο Αρχιδιάκονος Δρ. Γεώργιος Τσουρούς.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος κήρυξε το Θείο Λόγο παρουσία των τοπικών δημοτικών και κοινοτικών αρχών του Reading.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, η Κοινότητα παρέθεσε πλούσιο εορταστικό γεύμα στη Κοινοτική αίθουσα του Ιερά Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων