17/06/2021 17/06/2021 Για την φιλανθρωπική αποστολή και το πολυδιάστατο κοινωνικό έργο της Τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου ενημέρωσε τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο ο Πρόεδρος του Οργανισμού Εντιμ. Dr. Kerem Kınık, ο οποίος επισκέφθηκε, σήμερα, μαζί με συνεργάτες του, το Φανάρι. Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, ο Παναγιώτατος συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη...
17 Ιουνίου, 2021 - 19:44

Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Για την φιλανθρωπική αποστολή και το πολυδιάστατο κοινωνικό έργο της Τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου ενημέρωσε τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο ο Πρόεδρος του Οργανισμού Εντιμ. Dr. Kerem Kınık, ο οποίος επισκέφθηκε, σήμερα, μαζί με συνεργάτες του, το Φανάρι.

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, ο Παναγιώτατος συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ερυθράς Ημισελήνου για το επιτελούμενο από αυτήν έργο και την συμπαράσταση που προσφέρεται σε κάθε δοκιμαζόμενο συνάνθρωπό.

Υπενθυμίζεται, ότι ένας εκ των πρωτεργατών για την ίδρυση της Τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου ήταν ο ομογενής διακεκριμένος ιατρός και φιλάνθρωπος Μάρκος Πιτσιπιός (γνωστός ως Μάρκο Πασάς), ο οποίος διετέλεσε πρώτος Πρόεδρός της.

Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων