10/03/2022 10/03/2022 Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των Κεκοιμημένων θα ψαλεί την Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022, στις 5 το απόγευμα στον Εξαρτηματικό Ιερό Πατριαρχικό Ναό Αγίων Γεωργίου, Φωτεινής και Αναργύρων εντός του Άλσους Προμπονά (επί της οδού Ανθέων στην Αθήνα) πριν την Ακολουθία της Α’ Στάσης των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο, που θα αρχίσει στις 6.  Ο ναός, που...
10 Μαρτίου, 2022 - 21:54
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2022 - 21:49

Τρισάγιο και Ακολουθία των Χαιρετισμών στον Πατριαρχικό Ναό στο Άλσος Προμπονά

Διαδώστε:
Τρισάγιο και Ακολουθία των Χαιρετισμών στον Πατριαρχικό Ναό στο Άλσος Προμπονά

Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των Κεκοιμημένων θα ψαλεί την Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022, στις 5 το απόγευμα στον Εξαρτηματικό Ιερό Πατριαρχικό Ναό Αγίων Γεωργίου, Φωτεινής και Αναργύρων εντός του Άλσους Προμπονά (επί της οδού Ανθέων στην Αθήνα) πριν την Ακολουθία της Α’ Στάσης των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο, που θα αρχίσει στις 6. 

Ο ναός, που βρίσκεται κοντά στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Περισσού και στο γήπεδο της Ριζούπολης, ανήκει στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και λειτουργείται από τους εφημερίους της εν Θεσσαλονίκη Ιεράς Βασιλικής, Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Βλατάδων (14ος αιών).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων