19/11/2020 19/11/2020 Ο κ. Χάρης Κονιδάρης Εκπρόσωπος Τύπου Αρχιεπισκοπής Αθηνών μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Σταρ σημείωσε ότι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ανέβασε το απόγευμα πυρετό 38 αλλά είναι καλά στην υγεία του. Στη συνέχεια αναφέρθηκε ότι πήρε αποτελέσματα από το τεστ που έκανε την Δευτέρα την Τρίτη το απόγευμα και...
19 Νοεμβρίου, 2020 - 20:01
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2020 - 21:47

Ο Αρχιεπίσκοπος ανέβασε 38 πυρετό αλλά βαδίζει θετικά

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος ανέβασε 38 πυρετό αλλά βαδίζει θετικά

Ο κ. Χάρης Κονιδάρης Εκπρόσωπος Τύπου Αρχιεπισκοπής Αθηνών μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Σταρ σημείωσε ότι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ανέβασε το απόγευμα πυρετό 38 αλλά είναι καλά στην υγεία του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ότι πήρε αποτελέσματα από το τεστ που έκανε την Δευτέρα την Τρίτη το απόγευμα και βρέθηκε θετικός και μετά από έναν πυρετό που ανέβασε 37.7 το απόγευμα της Τετάρτης αποφασίστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σήμερα το πρωί. Μάλιστα ήταν απύρετος το πρωί την ώρα που εισήχθει στον Ευαγγελισμό είπε χαρακτηριστικά οκ. Χάρης Κονιδάρης.

«Ο Αρχιεπίσκοπος από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η 2η φάση της πανδημίας υποβαλλόταν σε μοριακές εξετάσεις ανά βδομάδα προκειμένου να προφυλάξει τόσο τον εαυτό του όσο και τους υπόλοιπους Ιεράρχες. Αμέσως μετά την Ιερά Σύνοδο, υπεβλήθη σε ταχεία και μοριακή εξέταση και διαγνώστηκε αρνητικός. Αμέσως μετά αναχώρησε για την Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων, επέστρεψε την Πέμπτη 12/11, υποβλήθηκε εκ νέου σε τεστ και βγήκε ξανά αρνητικός, πριν βρεθεί με τον πρωθυπουργό» διευκρίνισε ο κ. Κονιδάρης.

Ενώ σημείωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο για το πώς κόλλησε ο Μακαριώτατος ούτε ποιος ήταν το κρούσμα που ήρθε σε επαφή.

Κοτανίδου: Ενημέρωση στις κάμερες για τον Μακαριώτατο

«Η κατάσταση του Αρχιεπισκόπου κρίνεται σταθερή αυτήν τη στιγμή» ανέφερε η Αναστασία Κοτανίδου, καθηγήτρια πνευμονολογίας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου που νοσηλεύεται από το πρωί στον «Ευαγγελισμό» με ήπια συμπτώματα κορονοϊού. «Έχει παρουσιάσει ένα εμπύρετο και μία ελάχιστη καταβολή» όπως είπε χαρακτηριστικά, κατά τις δηλώσεις της, το μεσημέρι της 19ης Νοεμβρίου. «Αυτή την στιγμή η οξυγόνωσή του είναι πλήρως ελεγχόμενη, γι’ αυτό τον λόγο μπήκε και στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για πολύ στενή παρακολούθηση».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στον Ευαγγελισμό ο Αρχιεπίσκοπος με ήπια συμπτώματα κορωνοϊού

«Η κατάσταση του Αρχιεπισκόπου κρίνεται σταθερή αυτήν τη στιγμή»

Ευχήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Η Υπουργός Παιδείας ευχήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

«Καθαρά για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος»

Με τον Αρχιεπίσκοπο επικοινώνησε ο Πρωθυπουργός

Δένδιας και Βαρβιτσιώτης ευχήθηκαν στον Αρχιεπίσκοπο

Πέτσας: Η κυβέρνηση εκφράζει τις ευχές της στον Αρχιεπίσκοπο

Το νοσοκομείο Ευαγγελισμός για την πορεία νοσηλείας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου

Ευχές για καλή ανάρρωση στον Μακαριώτατο από την Σοφία Ζαχαράκη

Με τον Αρχιεπίσκοπο επικοινώνησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον ΣΥΡΙΖΑ

Περαστικά στον Αρχιεπ. Ιερώνυμο ευχήθηκε ο Πατρ. Αλεξαδρείας

Πάιατ σε Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: «Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας»

Ταχεία ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ευχήθηκε ο Γερμανός πρέσβης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε ο Αλέξης Τσίπρας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων