26/02/2023 26/02/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, χοροστάτησε, σήμερα Κυριακή της Τυρινής, στον Όρθρο και ιερούργησε στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νέας Κηφισιάς συνεπικουρούμενος από τους εφημερίους του Ναού. Την ώρα του Κοινωνικού αντί κηρύγματος ανεγνώσθη η Ποιμαντορική Εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου, επί τη ενάρξει της Αγίας και Μεγάλης...
26 Φεβρουαρίου, 2023 - 14:35
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2023 - 14:37

Μνήμη Οσίων Πατέρων και Κυριακή της Τυρινής στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας

Διαδώστε:
Μνήμη Οσίων Πατέρων και Κυριακή της Τυρινής στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, χοροστάτησε, σήμερα Κυριακή της Τυρινής, στον Όρθρο και ιερούργησε στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νέας Κηφισιάς συνεπικουρούμενος από τους εφημερίους του Ναού.

Την ώρα του Κοινωνικού αντί κηρύγματος ανεγνώσθη η Ποιμαντορική Εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου, επί τη ενάρξει της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

 

Το Σάββατο της Τυρινής, τιμήθηκε Η μνήμη πάντων των εν ασκήσει λαμψάντων Οσίων Ανδρών και Γυναικών στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και Αγίου Εφραίμ Όρους Αμώμων (Νέα Μάκρη) Αττικής. Ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος, ιερούργησε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας και ακολούθως τέλεσε Ιερό Τρισάγιο υπέρ των κεκοιμημένων, όπως προβλέπει η λειτουργική τάξη της Εκκλησίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων