26/09/2021 26/09/2021 Ακυρώθηκε η εκδήλωση για τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, που είχαν προγραμματίσει οι διοργανωτές της Επιτροπής 2021 για την Εθνική Ημέρα της Ελλάδος στο πλαίσιο του Βικτωριανού Διμηνιαίου Προγράμματος για το 2021, λόγω των περιοριστικών μέτρων του Covid-19. Ωστόσο ο Πρόεδρος της Επιτροπής 2021 ,της Βικτώριας κ. Αντώνης Τσουρδαλάκης, μαζί με τη Συντονίστρια του διαγωνισμού,...
26 Σεπτεμβρίου, 2021 - 17:03
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2021 - 16:34

Αυτοπροσώπως θα παραδώσει η “Επιτροπή 2021” τα βραβεία στη Βικτώρια

Διαδώστε:
Αυτοπροσώπως θα παραδώσει η “Επιτροπή 2021” τα βραβεία στη Βικτώρια

Ακυρώθηκε η εκδήλωση για τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, που είχαν προγραμματίσει οι διοργανωτές της Επιτροπής 2021 για την Εθνική Ημέρα της Ελλάδος στο πλαίσιο του Βικτωριανού Διμηνιαίου Προγράμματος για το 2021, λόγω των περιοριστικών μέτρων του Covid-19. Ωστόσο ο Πρόεδρος της Επιτροπής 2021 ,της Βικτώριας κ. Αντώνης Τσουρδαλάκης, μαζί με τη Συντονίστρια του διαγωνισμού, κυρία Νατάσα Σπανού, θα επισκεφθούν όλα τα σχολεία κατά τη διάρκεια του έτους προκειμένου να παραδώσουν τα βραβεία αυτοπροσώπως και να συγχαρούν όλους τους συμμετέχοντες.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Συμμετοχής από την Οργανωτική Επιτροπή για την Εθνική Ημέρα της Ελλάδας. Οι 200 καλύτερες συμμετοχές θα ονομάζονται επίσημα ως “Πρέσβεις της Βικτώριας για το 2021” και θα απονέμονται με δύο ειδικά πιστοποιητικά, ένα από την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας και ένα από τη Γενική Γραμματεία Ελλήνων του Εξωτερικού. Θα λάβουν επίσης το επίσημο αναμνηστικό μετάλλιο της 200ης Επετείου που χρηματοδοτήθηκε από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και τους επαίνους της National Lapel Pin compliments of the National Bicentenary Committee.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή για την Εθνική Ημέρα της Ελλάδας υπό την αιγίδα της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας και σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ελλήνων του Εξωτερικού. Ξεκίνησε τον Φεβρουάριο, στην αρχή του σχολικού έτους 2021 και τελείωσε τον περασμένο Ιούνιο.
Σκοπός αυτού του διαγωνισμού ήταν να δωθεί η ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά μαθητές από το Δημοτικό, την Δευτεροβάθμια και το Τριτοβάθμια εκπαίδευση που σπούδαζαν την ελληνική γλώσσα, καθώς και νέοι ελληνικής καταγωγής μεταξύ 18 και 21 ετών από όλη τη Βικτώρια, συμμετείχαν στον εορτασμό των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να εξηγήσουν τι σήμαινε για αυτούς το 1821. Κάθε συμμετέχων είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις απόψεις του μέσω δοκίμιου, ποιήματος, σχεδίου, παρουσίασης power point, αφίσας, συνέντευξης, τραγουδιού, ζωγραφικής ή άλλου διαφορετικού τρόπου.

Περισσότεροι από 650 νέοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό, κυρίως μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από είκοσι οκτώ διαφορετικά σχολεία. Οι συμμετοχές κρίθηκαν ανάλογα με την ηλικία των συμμετεχόντων από ειδική επιτροπή επτά μελών. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι όλες οι συμμετοχές ήταν εκπληκτικές και οι συμμετέχοντες έδειξαν ότι κατείχαν ιδιαίτερη γνώση για την μνήμη της 25ης Μαρτίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων