18/12/2023 18/12/2023 Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας ανακοίνωσε την έκδοση και κυκλοφορία του εγκολπίου Ημερολογίου της για το έτος 2024, αφιερωμένου στην Επέτειο των 100 χρόνων από της ιδρύσεως της Ορθοδόξου Εκκλησίας της πέμπτης ηπείρου και στο πρόσωπο του πρώτου Ποιμενάρχου της, του αοιδίμου Μητροπολίτου Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδία κυρού Χριστόφορου. Το επετειακό Ημερολόγιο φέρει το επίσημο λογότυπο...
18 Δεκεμβρίου, 2023 - 9:02
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2023 - 9:04

Κυκλοφόρησε το επετειακό εγκόλπιο Ημερολόγιο 2024 της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Διαδώστε:
Κυκλοφόρησε το επετειακό εγκόλπιο Ημερολόγιο 2024 της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας ανακοίνωσε την έκδοση και κυκλοφορία του εγκολπίου Ημερολογίου της για το έτος 2024, αφιερωμένου στην Επέτειο των 100 χρόνων από της ιδρύσεως της Ορθοδόξου Εκκλησίας της πέμπτης ηπείρου και στο πρόσωπο του πρώτου Ποιμενάρχου της, του αοιδίμου Μητροπολίτου Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδία κυρού Χριστόφορου.

Το επετειακό Ημερολόγιο φέρει το επίσημο λογότυπο των εορτασμών της Εκατονταετηρίδας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, το οποίο έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριος.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος προλογίζει την έκδοση του Ημερολογίου, την οποία χαιρετίζει η Παναγιώτητα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται το εγκόλπιο Ημερολόγιο 2024 από τις κατά τόπους Ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων