13/12/2023 13/12/2023 Ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Αυστραλία, κ. Γεώργιος Παπακώστας, μαζί με τη σύζυγό του, κ. Gohar Badalyan, επισκέφθηκε τα γραφεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου. Εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος καλωσόρισε εγκάρδια τους επισκέπτες, που συνοδεύονταν από την Πρόξενος της Ελλάδος στην Πέρθη, κ....
13 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:58
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2023 - 11:42

Ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Αυστραλία επισκέφθηκε την έδρα της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης

Διαδώστε:
Ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Αυστραλία επισκέφθηκε την έδρα της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης

Ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Αυστραλία, κ. Γεώργιος Παπακώστας, μαζί με τη σύζυγό του, κ. Gohar Badalyan, επισκέφθηκε τα γραφεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου.

Εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος καλωσόρισε εγκάρδια τους επισκέπτες, που συνοδεύονταν από την Πρόξενος της Ελλάδος στην Πέρθη, κ. Γεωργία Καρασιώτου.

Μετά την εποικοδομητική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Θεοφιλεστάτου, ο κ. Παπακώστας ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους της Αρχιεπισκοπής, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων της Βασιλειάδος, καθώς και στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου, η οποία βρίσκεται δίπλα στα κεντρικά γραφεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πρωτεύουσα της Δυτικής Αυστραλίας, ο Πρέσβης της Ελλάδος θα επισκεφθεί επίσης το Μουσείο Δυτικής Αυστραλίας, ενώ θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Πέρθης κ. Βασίλειο Ζεμπίλα και θα παρακολουθήσει τη συναυλία «Maria Callas: A Concert in Hologram» στο Μέγαρο Μουσικής της πόλεως, μαζί με τον συνάδελφό του, Πρέσβη τη Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αυστραλία, κ. Gabriele Visentin.

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων