08/12/2023 09/12/2023 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, η Ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Πέρθη υλοποίησε την ετήσια Χριστουγεννιάτικη δράση «Christmas Toy Drive» που έχει σκοπό τη συγκέντρωση παιδικών παιχνιδιών και τη δωρεά τους στο Νοσοκομείο Παίδων της πρωτεύουσας της Δυτικής Αυστραλίας. Φέτος, χάρη στην απέραντη γενναιοδωρία και αγάπη των ενοριτών, συγκεντρώθηκαν και...
08 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2023 - 13:46

Πέρθη: Eκατοντάδες παιχνίδια από την Ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Νοσοκομείο Παίδων

Διαδώστε:
Πέρθη: Eκατοντάδες παιχνίδια από την Ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Νοσοκομείο Παίδων

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, η Ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Πέρθη υλοποίησε την ετήσια Χριστουγεννιάτικη δράση «Christmas Toy Drive» που έχει σκοπό τη συγκέντρωση παιδικών παιχνιδιών και τη δωρεά τους στο Νοσοκομείο Παίδων της πρωτεύουσας της Δυτικής Αυστραλίας.

Φέτος, χάρη στην απέραντη γενναιοδωρία και αγάπη των ενοριτών, συγκεντρώθηκαν και προσφέρθηκαν 515 παιχνίδια.

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023, ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου του Θαυματουργού, ο Ιερατικώς Προϊστάμενος της Ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, π. Ελευθέριος Γεροβασίλης, μαζί με μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής, παρέδωσαν προσωπικά τα παιχνίδια στο εθελοντικό προσωπικό του Νοσοκομείου, με επικεφαλής τον κ. Andy Wahid.

Τα παιχνίδια έγιναν δεκτά με μεγάλη χαρά και συγκίνηση. Ο κ. Wahid ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς του τον π. Ελευθέριο και την ελληνική παροικία για την απέραντη γενναιοδωρία τους.

Τα παιχνίδια που προσφέρθηκαν, θα τυλιχθούν από τους εθελοντές σε συσκευασία δώρου και θα διανεμηθούν σε όλα τα παιδιά και τους νέους ηλικίας έως 15 ετών, που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παίδων της Πέρθης. Η διανομή τους θα πραγματοποιηθεί το πρωί των Χριστουγέννων, όταν όλος ο Χριστιανισμός θα εορτάζει τη Γέννηση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Η Ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ευχαριστεί όλους όσους πρόσφεραν και υποστήριξαν την εφετινή δράση «Christmas Toy Drive 2023».

Περισσότερες φωτογραφίες:

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων