ORTHODOXIA REAL TIME NEWS FEED:
Select Language
MENU
PERSONAL NEWS ALARM ΕΓΓΡΑΦΗ
18/01/2024 18/01/2024 Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Μπουσάν πραγματοποιήθηκε ημερίδα νέων, με θέμα: «H Χριστιανική Πίστη ως μεταμορφωτική δύναμη της ζωής μας». Το πρόγραμμα ξεκίνησε το πρωί με πνευματικές συζητήσεις, μεσημεριανό γεύμα, συμμετοχή στον Μεγάλο Εσπερινό και ολοκληρώθηκε με το βραδινό φαγητό. Οι συμμετέχοντες, με την καθοδήγηση του εφημερίου...
18 Ιανουαρίου, 2024 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2024 - 12:41

Ημερίδα νέων στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Μπουσάν

Διαδώστε:
Ημερίδα νέων στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Μπουσάν

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Μπουσάν πραγματοποιήθηκε ημερίδα νέων, με θέμα: «H Χριστιανική Πίστη ως μεταμορφωτική δύναμη της ζωής μας».

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το πρωί με πνευματικές συζητήσεις, μεσημεριανό γεύμα, συμμετοχή στον Μεγάλο Εσπερινό και ολοκληρώθηκε με το βραδινό φαγητό.

Οι συμμετέχοντες, με την καθοδήγηση του εφημερίου τους πατρός Αλεξάνδρου Han, πέρασαν μια όμορφη και ευλογημένη μέρα, καλλιεργώντας την μεταξύ τους εν Χριστώ κοινωνία και αγάπη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων
Τα σημαντικότερα νέα