10/03/2022 11/03/2022 Με την τέλεση της πρώτης Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής εορτάσθηκε η ιερά μνήμη των Αγίων και Ενδόξων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων των εν Σεβαστεία τελειωθέντων στον Ιερό Ναό της Παναγίας Πριγκήπου, την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο διάγων τα ονομαστήρια του Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ. Μελίτων. Έψαλλαν ο Μουσικολ....
10 Μαρτίου, 2022 - 21:47
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2022 - 1:35

Τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Φιλαδελφείας Μελίτωνος

Διαδώστε:
Τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Φιλαδελφείας Μελίτωνος

Με την τέλεση της πρώτης Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής εορτάσθηκε η ιερά μνήμη των Αγίων και Ενδόξων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων των εν Σεβαστεία τελειωθέντων στον Ιερό Ναό της Παναγίας Πριγκήπου, την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022.

Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο διάγων τα ονομαστήρια του Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ. Μελίτων.

Έψαλλαν ο Μουσικολ. Άρχων Μαΐστωρ της Μ. Χ. Εκκλησίας κ. Γρηγόριος Νταραβάνογλου, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοψάλτη της Ιεράς Μητροπόλεως Πριγκηποννήσων κ. Μιχαήλ Αναστασιάδης.

Τον εορτάζοντα διαπρεπή Ιεράρχη τίμησαν πλήθος πιστών. Επίσης παρετέθη δεξίωση προς τιμήν του από την Ιερά Μητρόπολη Πριγκηποννήσων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων