18/11/2018 18/11/2018 Την ημέρα  πριν από την γιορτή του Αγίου Γενναδίου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, , συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Ιταλίας και της Μάλτας, επισκέφθηκε τη νεοσύστατη ενορία της Γεννήσεως της Θεοτόκου, στο Μέστρε, κοντά στη Βενετία. Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος προσευχήθηκε στο ιερό κατά τη διάρκεια της θητείας των εβραίων που γιορτάστηκε από τον Μητροπολίτη Γκενάδα. Αυτή η κοινότητα...
18 Νοεμβρίου, 2018 - 18:39

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο Μέστρε

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο Μέστρε

Την ημέρα  πριν από την γιορτή του Αγίου Γενναδίου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, , συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Ιταλίας και της Μάλτας, επισκέφθηκε τη νεοσύστατη ενορία της Γεννήσεως της Θεοτόκου, στο Μέστρε, κοντά στη Βενετία.

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος προσευχήθηκε στο ιερό κατά τη διάρκεια της θητείας των εβραίων που γιορτάστηκε από τον Μητροπολίτη Γκενάδα.

Αυτή η κοινότητα έχει βοηθηθεί  από Μολδαβούς στην περιοχή που, μέσα από τις αδιάκοπες προσπάθειες του Μητροπολίτη Γενναδίου, εξαρτάται από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, μέσω της μητρόπολης  της Ιταλίας.  Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Μητροπολίτη και συνεχάρη τον ιερέα της ενορίας, πρωθιερέα Anatole Bîtcă για το ποιμαντικό του έργο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων