29/12/2022 29/12/2022 Η Χριστουγεννιάτικη συνάντηση Enlightened Evenings των νέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Hilton Double Tree Hyde Park στο Λονδίνο. Στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε πλούσιο μπουφέ φαγητών και ποτών καθώς και ζωντανή χορευτική μουσική από τον καλλιτέχνη κ. Ανδρέα Λιμπέρο, παραβρέθηκαν εκατό περίπου νέοι...
29 Δεκεμβρίου, 2022 - 8:10
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2022 - 8:16

«Καλά Χριστούγεννα από το Λονδίνο, Παναγιώτατε!»

Διαδώστε:
«Καλά Χριστούγεννα από το Λονδίνο, Παναγιώτατε!»

Η Χριστουγεννιάτικη συνάντηση Enlightened Evenings των νέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Hilton Double Tree Hyde Park στο Λονδίνο.

Στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε πλούσιο μπουφέ φαγητών και ποτών καθώς και ζωντανή χορευτική μουσική από τον καλλιτέχνη κ. Ανδρέα Λιμπέρο, παραβρέθηκαν εκατό περίπου νέοι και νέες.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, οι νέοι και οι νέες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, κρατώντας σημαίες του Οικουμενικού Πατριαρχείου, έστειλαν βιντεοσκοπημένο χαιρετισμό προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, ευχόμενοι «Καλά Χριστούγεννα από το Λονδίνο, Παναγιώτατε!», εις ανάμνησιν της πρόσφατης συνάντησης Enlightened Evening που έλαβε χώρα τον περασμένο Οκτώβριο, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχου.

Η επόμενη Αποκριάτικη συνάντηση Enlightened Evenings θα γίνει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στο «The Pendrige Suite» και θα περιλαμβάνει μπουφέ με πλούσια ποικιλία μεσογειακών εδεσμάτων και ποτών καθώς και ζωντανή μουσική.

Photos: Jessy Papasavva Photography

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων