20/12/2022 20/12/2022 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παρέστη στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε η εκκλησιαστική Επιτροπή της Κοινότητος Νεοχωρίου, την Κυριακή προ των Χριστουγέννων, 18 Δεκεμβρίου 2022, στον αυλόγυρο του Ι.Ν. Παναγίας Κουμαριωτίσης, όπου τον καλωσόρισαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, Επόπτης της Περιφερείας Βοσπόρου, ο απερχόμενος Πρόεδρος της Κοινότητας Άρχων Μ. Χαρτοφύλαξ κ. Παντελεήμων Βίγκας,...
20 Δεκεμβρίου, 2022 - 13:14
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2022 - 13:16

O Οικουμενικός Πατριάρχης στις εορταστικές εκδηλώσεις της εκκλησιαστικής Κοινότητος Νεοχωρίου

Διαδώστε:
O Οικουμενικός Πατριάρχης στις εορταστικές εκδηλώσεις της εκκλησιαστικής Κοινότητος Νεοχωρίου

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παρέστη στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε η εκκλησιαστική Επιτροπή της Κοινότητος Νεοχωρίου, την Κυριακή προ των Χριστουγέννων, 18 Δεκεμβρίου 2022, στον αυλόγυρο του Ι.Ν. Παναγίας Κουμαριωτίσης, όπου τον καλωσόρισαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, Επόπτης της Περιφερείας Βοσπόρου, ο απερχόμενος Πρόεδρος της Κοινότητας Άρχων Μ. Χαρτοφύλαξ κ. Παντελεήμων Βίγκας, μαζί με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο κ. Νικόλαο Καλαμάρη, και τα νέα μέλη της Εφοροεπιτροπής.

Μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και ενθουσιασμού, ο Παναγιώτατος άκουσε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τα μικρά παιδιά της Κοινότητος, στα οποία μοίρασε δώρα και γλυκίσματα.

Φωτό: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων